O nas

ZGODOVINA PODJETJA

Stavbno Pohištvo Iz ALuminija SPIAL

Podjetje SPIAL je bilo ustanovljeno leta 1995, kot družinsko podjetje in to smo ohranili vse do danes. Temeljna dejavnost našega podjetja je lastna izdelava in montaža ALU stavbnega pohištva.

Zaradi zahtevnejšega trga smo leta 2005 našo dejavnost razširili in poleg izdelkov iz lastne proizvodnje nudimo tudi kvalitetne PVC izdelke priznanih nemških proizvajalcev. V letu 2012 smo odprli tudi RAZSTAVNI SALON IZOLA. Podjetje skozi vsa ta leta raste in tako stremimo tudi v prihodnosti…

KAJ NUDIMO

Primarna dejavnost našega podjetja je lastna izdelava in montaža ALU stavbnega pohištva. V dobro opremljeni delavnici natančno spremljamo izdelek od ideje do končnega produkta. Velik pomen pripisujemo vgrajevanju izdelkov. Te montiramo kvalitetno, natančno in brezhibno.

V naši ponudbi vam nudimo tudi kvalitetne PVC izdelke priznanih nemških proizvajalcev. Eleganten videz najbolj poudari dodelana in preizkušena konstrukcija  izbranega PVC profila. Ponujamo vam tehnično in estetsko dovršene ter cenovno ugodne izdelke, prijazne okolju. Skratka vrhunska kvaliteta za ugodno ceno. Stavbno PVC pohištvo vam profesionalno vgradimo.

VIZIJA

V celotni zgodovini podjetja nismo spreminjali vizije in ciljev, prav tako stremimo tudi v prihodnosti. VREDNOTE SO POMEMBNEJŠE OD USPEHA je  moto našega podjetja in naše ekipe. USPEH je seveda pomemben, ampak brez VREDNOT je kratkotrajen. Ekipa SPIAL zato verjame predvsem v VREDNOTE. Naše podjetje gradimo po majhnih a zanesljivih korakih.  Potrditev našega dobrega dela so zadovoljne stranke.

Podjetje SPIAL nima namena postati največji ponudnik stavbnega pohištva, naši cilji so skromnejši ampak realni in sigurni. Našim strankam bomo tudi vnaprej nudili strokovno svetovanje, hitre in kvalitetne storitve ter visoko kvalitetne izdelke.