Garažna vrata

SEKCIJSKA DVIŽNA VRATA

Garažna sekcijska vrata proizvajalca DoorHan so sodobna visoko-tehnološka mobilna konstrukcija z dolgo življenjsko dobo, njihova uporaba je enostavna in varna. Sendvič panele izdelujemo na evropski avtomatski proizvodni liniji in so sestavljeni iz dveh slojev jeklenih lamel z vmesnim polnjenjem iz poliuretana. Namenjena so tako za majhne kot srednje in velike vhodne odprtine, saj zavzemajo malo prostora.

Glavne prednosti garažnih vrat Doorhan

Energetsko varčna vrata
Nepristranski preizkusi, ki jih je izvedel raziskovalni inštitut, so pokazali, da imajo vrata DoorHan najboljše energetsko – varčne lastnosti v razredu sekcijskih garažnih vrat. Vrata DoorHan zadržijo vreme zunaj in znižujejo stroške porabe energije.

Vaša individualnost
DoorHan vrata nudijo veliko različnih oblik vrat, ki zadovoljivo okuse in stil vseh lastnikov družinskih hiš. Bogata izbira barv in dodatne opreme vam omogoča ustvarjanje vaših lastnih edinstvenih garažnih vrat.

Zanesljivost in trpežnost
Doorhan sekcijska vrata združujejo inovativne tehnologije in visoko kakovostne materiale. S svojimi sodobnimi varnostnimi pripravami so zanesljiva rešitev.

Pripravnost, udobje in preprosto vzdrževanje
Za tiste, ki cenijo udobje, DoorHan ponuja vrata na električni pogon. Svojo garažo lahko odpirate in zapirate kar iz avtomobila, preko daljinskega upravljalnika. Vrata ponujajo odlično tesnjenje v kategoriji sekcijskih vrat, njihovo vzdrževanje pa je preprosto, prilagojeno vsakemu uporabniku.

Hitrost izdelave in dobave
Naša obsežna proizvodnja, mreža skladišč in ekspresno organizirane logistične dejavnosti nam omogočajo dobavo izdelkov v najkrajšem možnem roku

Opcija prehoda za osebe (vrata v vratih)
Prehodna vrata prihranijo energijo in ohranjajo temperaturo notranjosti, saj omogočajo vstop v zgradbo skozi manjšo odprtino v primerjavi s celotnimi sekcijskimi vrati.

Varnost
 Za varnost skrbi fotocelica, v primeru osebnega prehoda pa kontaktna letev v lini vrat. Garažna sekcijska vrata Doorhan so izdelana po evropskih standardih EN 13241-113241-1.